Παρουσίαση δράσεων Εργαστηρίων

Το σχολικό έτος έφτασε στο τέλος του και οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης του Γυμνασίου μας ολοκλήρωσαν τους 4 θεματικούς κύκλους των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.


Ενδιαφέρομαι και ενεργώ : «Ένας –ένας χωριστά και όλοι μαζί στο σχολείο»
Φροντίζω το περιβάλλον: «Κλιματική αλλαγή: Ατενίζοντας το μέλλον»
Δημιουργώ και καινοτομώ : «Τηλεόραση: ένα άλλο σχολείο»
Ζω καλύτερα- Ευ ζην : «Εφηβεία : Μπόρα είναι .. θα περάσει»


Τα παιδιά εργάστηκαν ατομικά και συλλογικά, ενημερώθηκαν, προβληματίστηκαν,αλληλεπίδρασαν, εκφράστηκαν αξιοποιώντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, αξιολόγησαν τις δράσεις.
Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το υλικό που δημιούργησαν
https://padlet.com/splakotari1/8bvaglxz2kbr35fh
Καλή περιήγηση!

You might be interested in …

Ευ Ζην Β1-Β2-Β3

Στο τμήμα Β1 στην ενότητα Ευ Ζην ασχοληθήκαμε με την καταγραφή, αποτύπωση και βίωση συναισθημάτων. Κατανοήσαμε τη σημασία της αποδοχής κάθε είδους συναισθήματος, δημιουργήσαμε αφίσες και ένα Αλφαβητάρι συναισθημάτων. Κλείσαμε τη χρονιά με θετική ψυχολογία και αισιόδοξο πνεύμα.

Διαβάστε Περισσότερα

STREET RESEARCH ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

Β' Τάξη, Εργαστήρια δεξιοτήτων

Καλησπέρα! Δυο λόγια εισαγωγικά για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων: “Στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στη θεματική Δημιουργική Σκέψη και Πρωτοβουλία οι μαθητές της Β τάξης ασχολήθηκαν με τη “Σοκολάτα, ο αιώνιος μετανάστης”. Ενημερώθηκαν για το Δίκαιο Εμπόριο (Fair Trade) , διεξήγαγαν μια Street Research, δημιούργησαν αφίσες και διαφημίσεις, βραβεύτηκαν, γλυκάθηκαν και έγιναν σίγουρα πιο συνειδητοποιημένοι μελλοντικοί πολίτες!”

Διαβάστε Περισσότερα

Εργαστήρια δεξιοτήτων Α Τάξη Σχ. έτος 2022-2023

Κατά το σχολικό έτος 2022-2023, οι μαθητές/μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες που οργανώθηκαν σε τέσσερις θεματικές ενότητες, εντός του πλαισίου των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων. Αυτή η συμμετοχή, τους επέτρεψε την καλλιέργεια και ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων: ψηφιακών, διαχείρισης πληροφοριών, επικοινωνίας, συνεργασίας, δημιουργικότητας, κριτικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων. Μπορείτε να πατήσετε […]

Διαβάστε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *