Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου Ν. Χίου Γυμνασίων

Το 1ο Γυμνάσιο Χίου συμμετείχε με επιτυχία στους Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Στίβου Ν. Χίου Γυμνασίων, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για τη συμμετοχή και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, οι οποίες μας γέμισαν με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια εκφράζονται επίσης στους εκπαιδευτικούς μας, τον κ. Μπόλια και την κ. Στεργίου, οι οποίοι ανέλαβαν την προετοιμασία και τη συνοδεία των παιδιών, εξασφαλίζοντας την ασφαλή συμμετοχής τους στην εξαιρετική αθλητική εκδήλωση.

You might be interested in …

Μαθητικές δημιουργίες στην τεχνολογία

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στο μάθημα της τεχνολογίας οι μαθητές/μαθήτριες της Α΄ τάξης, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους, κ. Πάμπαλου, ασχολήθηκαν με τις παρακάτω θεματικές ενότητες : Στη συνέχεια, αξιοποιώντας τις γνώσεις τους και τη φαντασία τους, δημιούργησαν ατομικά έργα

Διαβάστε Περισσότερα

Γ3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Τι όμορφα και συγκινητικά που είναι όταν συναντώνται οι παλιοί συμμαθητές…. έτσι και το Γ3 του 1ου Γυμνασίου Χίου κλήθηκε να σκηνοθετήσει την συνάντηση των μαθητών που το απαρτίζουν μετά από 20 χρόνια εμπνεόμενοι από τον ΠΑΧΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ του Τσέχωφ! Εξαίρετοι σκηνοθέτες οι μαθητές κι οι μαθήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Αξίζει […]

Διαβάστε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *