Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας 2024

Είναι πάντα σημαντικό να αναλογιζόμαστε τις σχέσεις μας με τα ζώα και την ευθύνη που φέρουμε απέναντί τους. Ευχαριστούμε θερμά τις κτηνιάτρους κ. Βιργινία Ευαγγελινού και κ. Αδαμαντία Κυριακίδου για την εξαιρετική παρουσίασή τους που είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό μαθητών και μαθητριών σχετικά με το πρόβλημα της εγκατάλειψης των ζώων από τον άνθρωπο, την ενίσχυση της ζωοφιλίας και την υιοθέτηση υπεύθυνων στάσεων απέναντι στα ζώα. Ας συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την ευαισθησία μας και να δρούμε με σεβασμό προς όλα τα όντα που μοιράζονται αυτόν τον πλανήτη μαζί μας.

You might be interested in …

Β2 Μεσαιωνική και νεώτερη Ιστορία

Οι μαθητές και οι μαθήτριες κλήθηκαν να “υποδυθούν” την πριγκίπισσα Άννα που ταξίδεψε στη Χερσώνα προκειμένου να παντρευτεί τον Ρώσο ηγεμόνα Βλαδίμηρο.

Διαβάστε Περισσότερα

Το Αλφαβητάρι του ΕΥ

Έτσι, το αλφαβητάρι του Ευ του 1ου Γυμνασίου τοιχοκολλήθηκε στη μεγάλη μας αίθουσα και όλοι οι μαθητές το διαβάζουν εμπεδώνοντας τις αξίες του ευ ζην.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιλιάδα και η ταινία Τροία Β3

Όταν πέφτει η αυλαία σε κάτι, οτιδήποτε, αισθάνεσαι μια χαρμολύπη, ανακούφιση που έκλεισε κι αυτός ο κύκλος, θλίψη για κάθε τέλος, λαχτάρα για μια νέα αρχή…Έτσι συμβαίνει και στα διδακτικά αντικείμενα. Στην Ιλιάδα, από τα αγαπημένα μου, πέσαν οι τίτλοι τέλους στην αίθουσα με την προβολή της ταινίας Τροίας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα να διδάσκουμε μέσα […]

Διαβάστε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *