Επιτυχόντες στον 84ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στα Μαθηματικά “Θαλής”.

Όπως κάθε χρόνο, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών “Θαλής”, διαγωνισμό της Mαθηματικής Eταιρείας.

Οι επιτυχόντες του σχολείου μας στον 84ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό στα Μαθηματικά “Θαλής” είναι:

Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΟΠΑΠΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΕΡΑΪ ΚΕΪΣΙ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΦΟΥΚΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/-τριες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.

Στους μαθητές που συνεχίζουν, ευχόμαστε καλή επιτυχία στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, «O Ευκλείδης», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στο 1ο Γυμνάσιο Χίου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Φακούδη Κωνσταντίνο, μαθηματικό, για την προετοιμασία και την υποστήριξη του διαγωνισμού στο σχολείο μας.

You might be interested in …

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων για την Ενισχυτική Διδασκαλία 2023-2024

Ανακοινώσεις

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,                                                                                                              στο προσεχές διάστημα θα υλοποιηθεί Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για τους μαθητές/τριες Γυμνασίου. Δείτε το ΦΕΚ Β 5999/16-10-2023: https://tinyurl.com/pskmbayn Αν το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε τη συμμετοχή τους στο εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο αφορά στους/στις μαθητές/τριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου που έχουν χαμηλή επίδοση στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα […]

Διαβάστε Περισσότερα

Διάκριση σε Μαθηματικό Διαγωνισμό

Ανακοινώσεις

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Χίου συγχαίρουν τους παρακάτω μαθητές-τριες της Α΄ Τάξης του σχολείου που διακρίθηκαν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό “ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΛΛΗΣ” :

Διαβάστε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *