ΝΕΟΙ ΟΜΗΡΙΔΕΣ 2023

Καλή χρονιά με το Ποιητών Ταξίδιον, από τους Νέους Ομηρίδες, ένα θεσμό που γεμίζει φως, αγάπη και χαρά τις ψυχές όλων των εμπλεκομένων και συμμετεχόντων/σών. Με την ευχή να ταξιδεύουμε και να μαθαίνουμε συσχετιζόμενοι με ΑΛΛΟΥΣ και ΑΛΛΕΣ, μικρούς και μεγάλους, αρτιμελείς και μη, καλλιεργώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Και εις άλλα με υγεία λοιπόν το 2024!

ΝέΟΙ ΟΜΗΡίΔΕΣ, Χίος 2023: 2η Πανελλαδική Νεανική Συνάντηση Δημιουργικής Έκφρασης.

Οργανωτική Επιτροπή «ΝέΟΙ ΟΜΗΡίΔΕΣ, 2023»,

H υπεύθυνη καλλιτεχνικού σχεδιασμού του Φεστιβάλ, Στέλλα Τσιροπινά, Δέσποινα Μουτάφη, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Δ.Ε. Χίου, Αντώνης Νικολάου, Υπεύθυνος συντονισμού του Φεστιβάλ.

You might be interested in …

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυικής “Αριστοτέλης” 2023

Ανακοινώσεις

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Χίου συγχαίρουν τους μαθητές/τριες του σχολείου, που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμός Φυσικής  Αριστοτέλης 2023 . Ειδικότερα, βραβεία απονεμήθηκαν στους : Γ’ Τάξη Θεοδοσίου Πάτροκλο Β´ Τάξη Νικήτα Παντελή Κεράϊ Κέϊσι Γεωργούλη Αγγελιάννα Α’ Τάξη Βασιλάκη Αργυρώ Γιαννόπαπας Μανώλη Μαρίνου Μαρία-Πολυξένη

Διαβάστε Περισσότερα

Η απελευθέρωση της Χίου.

Ανακοινώσεις

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από την εκπαιδευτική κοινότητα στο «Μνημείο των Πεσόντων» για την Επέτειο της 11ης Νοεμβρίου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες μας κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων ηρώων και απήγγειλαν τον Εθνικό μας ύμνο!

Διαβάστε Περισσότερα

Ώρες ενημέρωσης γονέων από τους εκπαιδευτικούς

Ανακοινώσεις

Ώρες ενημέρωσης γονέων από τους εκπαιδευτικούς

Διαβάστε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *