Τα καραβάκια των ευχών.

Θυμίζουμε την εκδήλωση που θα λάβει χώρα την Κυριακή, 31η Δεκεμβρίου 2023, στις 11:00 π.μ., με αφετηρία το σχολείο μας. Οι αντιπροσωπείες όλων των σχολείων θα συγκεντρωθούν στο 1ο Γυμνάσιο, προκειμένου στη συνέχεια να μεταβούμε στην πλατεία Βουνακίου για την εκδήλωση “Τα Καραβάκια των Ευχών”.

Ας καλωσορίσουμε το 2024 με υγεία, αλληλεγγύη και αγάπη!

You might be interested in …

Το ποδήλατο στη ζωή μας…

Στο πλαίσιο υλοποίησης ποικίλων δράσεων στο μάθημα των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων (στον άξονα του Ευ Ζην), επισκέφτηκε το σχολείο μας ένας εξαιρετικός ποδηλάτης, ο κ. Παναγιώτης Σιταράς. Η παρουσία του μας έδωσε την ευκαιρία να εμβαθύνουμε σε θέματα όπως τα οφέλη της ποδηλασίας, τη σημασία μιας σωστής διατροφής για τη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων, καθώς και […]

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστήριο για χορηγία Υλικού

Ανακοινώσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη διεύθυνση και τον σύλλογο διδασκόντων του 1ου γυμνασίου Χίου στην κ. Μαρία Παδουβά, μητέρα της μαθήτριας Μαρκέλλας Τριανταφύλλου του Α3, για την ευγενική χορηγία υλικών χαρτικής στο γυμνάσιο μας.

Διαβάστε Περισσότερα

Διάκριση σε Μαθηματικό Διαγωνισμό

Ανακοινώσεις

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Χίου συγχαίρουν τους παρακάτω μαθητές-τριες της Α΄ Τάξης του σχολείου που διακρίθηκαν στον Μαθηματικό Διαγωνισμό “ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΛΛΗΣ” :

Διαβάστε Περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *